Telefon: +381 (11) 7704720

O nama

Sedište Jenavi u Sankt Peterburgu
Sedište Jenavi u Sankt Peterburgu

Jenavi (izgovor: ženavi, sa akcentom na poslednjem slogu) najveća je i najuspešnija ruska kompanija u oblasti dizajnerske juvelirske bižuterije. Jenavi uspešno posluje na zahtevnom tržištu nakita više od 25 godina.

Zaštitni znak svih kolekcija Jenavi je stilski dizajn i filigranski pristup u izradi nakita. Stvaranju svake kolekcije prethodi dugo stvaralačko istraživanje i razrada najsitnijih detalja. Kolekcije Jenavi odlikuju se smelim idejama, ogromnom raznovrsnošću formi i inteligentnom pristupu modi.

Jenavi je najveći proizvođač juvelirne bižuterije u Rusiji i Evropi. Dizajneri Jenavi su tokom rada kompanije dizajnirali preko 30.000 raznih ukrasa, a kompanija godišnje proizvede oko 6 miliona komada nakita. Svakog meseca kompanija izbacuje 2-3 nove kolekcije, koje uvek odražavaju najsvežije ideje i želje koje provejavaju glavnim modnim tendencijama.

Jenavi Swarovski
Jenavi ima status "dijamantskog partnera" austrijske kompanije Swarovski

Ceo proces proizvodnje naših ukrasa, od skica na papiru do konačnog proizvoda, obavlja se u fabrici Jenavi u Sankt Peterburgu. Ceo proces kontrolišu vrhunski tehnolozi. Veliki deo proizvodnje odvija se ručno. Jenavi sarađuje sa najpoznatijim ruskim dizajnerima i stručnjacima iz oblasti mode.

Pored toga što poseduje najrazgranatiju prodajnu mrežu u Rusiji, Jenavi ima ogranke i prodavnice i u Finskoj, Estoniji, Holandiji, Francuskoj, Švedskoj, SAD, Australiji, Ukrajini, Belorusiji, Kazahstanu, Moldaviji, a od sada i u Srbiji.

Jenavi u izradi nakita koristi samo najkvalitetnije materijale. Obloge se izrađuju od hipoalergenskih galvanizovanih plemenitih metala: rodijuma, zlata (24 karata) i srebra (proba 999,9). Za umetke se koriste kristali Swarovski, biser, prirodno i veštačko kamenje, krzno, tkanina, koža i obojeni emajl. Svi ukrasi Jenavi napravljeni su od hipoalergenskih materijala.

U svetu dizajna ide večita igra tradicije i otvorenosti ka novim idejama. Umetnici kompanije Jenavi stvaraju nove kolekcije nakita koje se odlikuju neverovatnom raznovrsnošću i idejama. Tokom 25 godina rada Jenavi je pronikao u želje miliona žena i na taj način uneo sreću u njihov život.

Prepustite se prizivu lepote ručno rađenog dizajnerskog nakita Jenavi. Sigurni smo da ćete na stranicama našeg sajta pronaći tačno to što će omogućiti vašoj lepoti da se u potpunosti izrazi!

Internet-prodavnica Jenavi u Srbiji: šifra delatnosti 4791; MB 64234803; PIB 109524653. Kontakt: http://jenavi.rs, info@jenavi.rs, +381 (11) 7704720.