Telefon: +381 (11) 7704720

Uslovi prodaje

1. Zaštita privatnosti korisnika

Svim kupcima/korisnicima sajta jenavi.rs garantujemo putpunu privatnost. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kupcima uvek dajemo mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi ljudi koji odgovaraju za funkcionisanje sajta odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

2. Plaćanje

Plaćanje robe se obavlja u gotovini (pouzećem, novac se predaje predstavniku kururske službe) ili karticom (na sajtu, u nastavku procesa formiranja narudžbine). Za kupce koji izaberu plaćanje karticom važe punktovi 2.1. i 2.2.

2.1. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem Interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d. Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

2.2. Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala na razumevanju.

3. Dostava

Dostavu vrši isključivo kurirska služba DailyExpress na teritoriji Srbije.

4. Zamena i vraćanje

Uvereni smo da će vam se ukrasi Jenavi dopasti i da ćete ih nositi sa zadovoljstvom! Ipak, ukoliko se desi da vam neki ukras ne odgovara, mi ćemo vratiti novac ili zameniti ukras. Za sve detalje pozovite na broj (011) 7704720 ili nam pišite.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, u obavezi smo da povraćaj izvršimo isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

4.1. Zamena ukrasa

Tokom 7 dana posle preuzimanja možete zameniti kupljeni prsten ako vam ne odgovara po veličini. Podrazumeva se da se ukras mora vratiti neoštećen, zajedno sa originalnim pakovanjem i računom.

Što se tiče drugih kategorija ukrasa, ako ste shvatili da vam na odgovara po boji ili nekoj drugoj karakteristici, onda zamena, nažalost, nije moguća.

Da biste zamenili prsten neophodno je pozvati nas na telefon (011) 7704720 ili napisati mejl. U mejlu treba da navedete broj narudžbine i telefon na koji vas možemo pozvati.

Slanje novih ukrasa plaća kupac.

4.2. Vraćanje ukrasa

Ukras možete da vratite u tri slučaja: (1) ako je oštećen, (2) ako ne odgovara opisu narudžbine ili (3) ako vam ne odgovara po veličini (ovo važi samo za prstenove).

U svim slučajevima ukras je neophodno vratiti sa originalnim pakovanjem i računom.

Da biste vratili robu neophodno je pozvati nas na telefon (011) 7704720 ili napisati mejl. U mejlu treba da navedete broj narudžbine i telefon na koji vas možemo pozvati.